Humberto verhuist vanaf 29 januari van weekend naar werkdagen bij RTL 4

Humberto verhuist vanaf 29 januari van weekend naar werkdagen bij RTL 4
Tan neemt stokje over van Renze Klamer

Kijktip :

Vanaf maandag 29 januari kun je bij RTL 4 op de late avond kijken naar Humberto. Eerder was deze talkshow van Humberto Tan voornamelijk in het weekend te zien op de zender, hij neemt de komende tijd doordeweeks het stokje over van Renze.

Is Humberto vervanger van Eva Jinek?
Er is van alles aan de hand in talkshow-land, zo kondigde Eva Jinek vorig jaar aan dat ze in 2024 terugkeert naar de NPO. Het is nog niet bekend wie dit gat bij RTL gaat opvullen, de naam van Matthijs van Nieuwkerk zoemt al rond. Hij tekende vorig jaar een contract bij de zender. Maar voorlopig zit Humberto de komende tien weken aan de talkshowtafel, eerder in de zomermaanden was hij met zijn talkshow ook al doordeweeks te zien bij RTL 4.

Anders dan RTL Late Night
Overigens heeft Humerto laten weten dat dit allang in de planning zat en dat dit niet is besloten in verband met het vertrek van Eva Jinek. Toch zal hij niet meer langdurig de talkshow presenteren, zoals hij dat jaren geleden deed met RTL Late Night. In 2019 werd dit praatprogramma van Tan van de buis gehaald vanwege tegenvallende kijkcijfers. Naast Humberto zijn momenteel ook Renze Klamer en Beau van Erven Dorens de vaste talkshowpresentatoren van RTL.

Humberto is vanaf maandag 29 januari elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van Humberto terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's