Humberto: De Jeugd van Tegenwoordig over optreden Lowlands en nieuwe album 'Moderne Manieren' gemist? | Gids.tv

Humberto: De Jeugd van Tegenwoordig over optreden Lowlands en nieuwe album 'Moderne Manieren' gemist?
Amusement

RTL 4
2023-08-23 21:56:00

Uitzending van Humberto gemist? Dagelijkse talkshow waarin Humberto Tan op geheel eigen en vertrouwde wijze het gesprek van de dag voert. Humberto behandelt de actualiteit en er is ruimte voor livemuziek en een scala aan boeiende onderwerpen. Dit zijn de gasten van woensdag 23 augustus.

  • De mannen van De Jeugd van Tegenwoordig zijn onverwoestbaar. 18 jaar nadat Watskeburt uitkwam zijn ze nog altijd ongelofelijk populair. Dit weekend braken ze Lowlands af en hun laatste album 'Moderne Manieren' is hun eerste nummer één album ooit. Vanavond schuiven ze aan.

  • Na het succes van Lago di Beau en Isola di Beau is presentator Beau van Erven Dorens voor de derde keer afgereisd naar Italië. Dit keer ontvangt en interviewt hij gasten in een kasteel in het idyllische Toscane. Vanavond vertelt hij alles over Casa di Beau!

  • Er woedt al anderhalf jaar een gruwelijke oorlog in Oekraïne. Een oorlog die inmiddels ook gevoerd wordt door middel van talloze drone-aanvallen over en weer. Oud-commandant der strijdkrachten Mart de Kruif schuift aan.

  • Hoe is het om als jonge vrouw de ziekte van Parkinson te hebben? Annelien Oosterbaan (40) heeft de ziekte en doet er als arts-onderzoeker aan het Radboudumc óók onderzoek naar. Vanavond horen we haar verhaal.

  • Het Noord Nederlands Orkest gaf afgelopen weekend een van de meest bejubelde shows van Lowlands. Vanavond blikken we met het orkest terug op hun bijzondere optreden!

Bekijk deze aflevering van Humberto hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Humberto

Humberto video's

Humberto TV-Nieuws