Humberto: Olaf Koens over dodelijke vliegtuigcrash Wagner-baas Prigozjin gemist? | Gids.tv

Humberto: Olaf Koens over dodelijke vliegtuigcrash Wagner-baas Prigozjin gemist?
Amusement

RTL 4
2023-08-24 21:58:00

Uitzending van Humberto gemist? Dagelijkse talkshow waarin Humberto Tan op geheel eigen en vertrouwde wijze het gesprek van de dag voert. Humberto behandelt de actualiteit en er is ruimte voor livemuziek en een scala aan boeiende onderwerpen. Dit zijn de gasten van donderdag 24 augustus.

  • Dit weekend zijn wereldwijd alle ogen gericht op de Grand Prix Formule 1 van Nederland in Zandvoort. Viaplay-verslaggever Chiel van Koldenhoven en oprichter van de F1-fanclub voor vrouwen Svenja Tillemans kijken hiernaar uit en schuiven bij ons aan.

  • Oud-president Donald Trump is onderweg naar de gevangenis van Georgia waar hij gearresteerd wordt. Hij wordt verdacht van pogingen om de verkiezingsuitslag te manipuleren.Michiel Vos is in Georgia en Amerikadeskundige Tom van 't Einde bij ons in de studio.

  • De hitmachine DI-RECT blijft scoren. Hun nieuwste single 'OMG, it's happening' is opnieuw een hit, maar voor het eerst scoort de band ook in BelgiĆ«. We praten over het succes en natuurlijk spelen ze het nummer!

  • Na de dodelijke vliegtuigcrash gisteren, wijst alles erop dat Wagner-baas Prigozjin is omgekomen. RTL Correspondent Olaf Koens praat ons bij over het laatste nieuws rondom Jevgeni Prigozjin.

Bekijk deze aflevering van Humberto hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Humberto

Humberto video's

Humberto TV-Nieuws