Humberto: Lucille Werner over haar vertrek uit politiek Den Haag gemist? | Gids.tv

Humberto: Lucille Werner over haar vertrek uit politiek Den Haag gemist?
Amusement

RTL 4
2023-08-25 21:57:00

Uitzending van Humberto gemist? Dagelijkse talkshow waarin Humberto Tan op geheel eigen en vertrouwde wijze het gesprek van de dag voert. Humberto behandelt de actualiteit en er is ruimte voor livemuziek en een scala aan boeiende onderwerpen. Dit zijn de gasten van vrijdag 25 augustus.

  • We kennen haar allemaal als hét icoon van het tv-programma Lingo: Lucille Werner. Drie jaar geleden verruilde ze de tv voor de politiek, maar na de verkiezingen komt ze niet terug in de Tweede Kamer. Hoe kijkt ze terug op haar politieke carrière?

  • Het einde van dit seizoen B&B Vol Liefde is in zicht! Wat konden we dit jaar leren van de kandidaten op het gebied van de liefde? We bespreken het met seksuologe Eveline Stallaart en trouwambtenaar Mildred Nijhove.

  • Het is dit weekend 45 jaar geleden dat Gerrie Knetemann wereldkampioen werd. Hij was een gevierd wielrenner, maar bovenal een bijzondere man, geliefde vader en echtgenoot. Met dochter Roxane, zoon Marnix en echtgenote Gré kijken we naar de dag die alles veranderde.

  • Vanavond treedt onze allereerste winnaar van Humberto Unplugged op: Sofie Meyer uit Alkmaar!

Bekijk deze aflevering van Humberto hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Humberto

Humberto video's

Humberto TV-Nieuws