Humberto: Walid Benmbarek en Nasrdin Dchar over mentale weerbaarheid van jongeren gemist? | Gids.tv

Humberto: Walid Benmbarek en Nasrdin Dchar over mentale weerbaarheid van jongeren gemist?
Amusement

RTL 4
2023-10-05 23:46:00
Herhaling

Uitzending van Humberto gemist? Dagelijkse talkshow waarin Humberto Tan op geheel eigen en vertrouwde wijze het gesprek van de dag voert. Humberto behandelt de actualiteit en er is ruimte voor livemuziek en een scala aan boeiende onderwerpen. Dit zijn de gasten van donderdag 5 oktober.

  • Eind deze maand komt het nieuwe album van Within Temptation uit en voor het eerst spreken ze zich duidelijk uit over actuele thema’s als de oorlog in Oekraïne. Vanavond praten we over het album en natuurlijk spelen ze ook live hun nieuwe nummer 'Wireless'.

  • Zaterdag en zondag is het Weekend van de Wetenschap. We blikken vooruit met demissionair minister Robbert Dijkgraaf en we duiken met ambassadeur Mátyás Bittenbinder in de wereld van gevaarlijke planten.

  • De mentale weerbaarheid van jongeren is lager dan ooit. Samen met Walid Benmbarek en Nasrdin Dchar, grijpen acht jongeren de kans om met zichzelf aan de slag te gaan. In de Zwitserse bergen, zonder mobiele telefoon en met confronterende opdrachten in het verschiet

Bekijk deze aflevering van Humberto hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Humberto

Humberto video's

Humberto TV-Nieuws