Woensdag in <em>Op1</em>: <em>Humberto Tan</em> combineert zijn twee liefdes gemist? | Gids.tv

Woensdag in Op1: Humberto Tan combineert zijn twee liefdes gemist?
Nieuws, Informatief, Nieuws/actualiteiten

NPO 1
2022-11-16 22:32:00

Uitzending van Op1 gemist?

De gasten van woensdag 16 november Seizoen 3 - Aflevering 227 van 256 - BNNVARA/EO/MAX/WNL Jan Terlouw roept in 'Wankele Wereld' op tot inzet voor duurzaamheid. * Hugo Borst en Clairy Polak over 'Het WK-Wegkijken'. * Humberto Tan combineerde de twee dingen die hij het liefste doet. * Heleen van den Berg van het Rode Kruis over honger in Nederland. * Han ten Broeke praat ons bij over de internationale politiek.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Actueel

Uitzending van Op1 gemist? Woensdagavond presenteren Charles Groenhuijsen en Carrie ten Napel de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij de uitzending van Op1 op woensdag 16 november.

Onderwerpen Op1 van woensdagavond 16 november

  • Han ten Broeke, directeur van The Hague Center for Strategic Studies, praat ons bij over de internationale politiek. Hoe groot zijn de kansen van Donald Trump op een tweede presidentschap? En wat is de impact van de raketinslag in Polen, die van Oekraïens luchtafweer lijkt te komen?

  • Humberto Tan combineerde de twee dingen die hij het liefste doet: interviewen en fotograferen. In ruim drie jaar tijd trok de presentator het land door om honderdjarigen te vragen naar hun gelukkigste momenten, grootste angsten en diepste dromen. In het boek ‘Morgen gaat het beter’ verzamelde Humberto de foto’s en interviews van de honderd geportretteerden.

  • Een half miljoen mensen heeft regelmatig honger. En daarom springt het Rode Kruis de overheid bij. De hulpverleningsorganisatie wil met voedselpakketten en boodschappenbonnen de arme gezinnen helpen. Vanavond in Op1 vertelt hoofd nationale hulp Rode Kruis Heleen van den Berg waarom de hulp noodzakelijk is in ons welvarende land.

  • Wel of niet kijken? Komende week begint het WK in Qatar, maar voor veel Nederlanders botst de manier waarom het toernooi tot stand kwam met de liefde voor het spelletje.Hugo Borst en Clairy Polak kiezen voor een middenweg; ze gaan wel kijken, maar zetten in hun podcast ‘Het WK-Wegkijken’ alle schaduwkanten van het toernooi nog even op een rijtje.

  • Gisteren vierde Jan Terlouw alweer zijn 91ste verjaardag. Ter ere van dat jubileum komt de schrijver vandaag met het boek ‘Wankele Wereld’, waarin hij zijn zorgen uit over het klimaat en oproept tot echte inzet voor duurzaamheid. Wat moet er volgens Terlouw gebeuren?

Bekijk deze aflevering van Op1 hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1

Op1 video's

Op1 TV-Nieuws