Kijkcijfers donderdag: De Oranjezomer scoort dubbel aantal kijkers laatste Op1

Kijkcijfers donderdag: De Oranjezomer scoort dubbel aantal kijkers laatste Op1

Kijkcijfers donderdag: <em>De Oranjezomer</em> scoort dubbel aantal kijkers laatste <em>Op1</em> Bekijk in de video hierboven: Jort Kelder schaamt zich kapot voor 'hoogtepunt' talkshow Op1 Donderdag was het tijd voor de allerlaatste uitzending van de veelbesproken talkshow Op1. En ook deze uitzending heeft weinig bekijks getrokken en scoorde onder de 500.000 kijkers. Voorlopig laatste Renze en De OranjezomerDe laatste Op1 was een soort borrel met presentatoren van de talkshow die gingen terugblikken, maar blijkbaar zaten daar niet veel mensen op de wachten. De Oranjezomer (voorlopig de laatste) trok het dubbele aantal kijkers en passeerde de miljoenengrens. De laatste Renze van dit seizoen zat er tussenin en deed het dus ook goed. Bekijk de beelden van social media van Tina Nijkamp hieronder. Je kunt de beste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Waar gaat Geert Wilders eerder heen: Op1 of De Oranjezondag? Bekijk deze video » Tijdperk Op1 bijna voorbij: gaat Fidan Ekiz het missen? Bekijk deze video » De Oranjezomer: enorme motten vallen Noa Vahle aan voor de camera Bekijk deze video »
TV :
Friday 14 June om 09:11

Bekijk in de video hierboven: Jort Kelder schaamt zich kapot voor 'hoogtepunt' talkshow Op1

Donderdag was het tijd voor de allerlaatste uitzending van de veelbesproken talkshow Op1. En ook deze uitzending heeft weinig bekijks getrokken en scoorde onder de 500.000 kijkers.

Voorlopig laatste Renze en De Oranjezomer
De laatste Op1 was een soort borrel met presentatoren van de talkshow die gingen terugblikken, maar blijkbaar zaten daar niet veel mensen op de wachten. De Oranjezomer (voorlopig de laatste) trok het dubbele aantal kijkers en passeerde de miljoenengrens. De laatste Renze van dit seizoen zat er tussenin en deed het dus ook goed.

Bekijk de beelden van social media van Tina Nijkamp hieronder. Je kunt de beste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's