Dinsdag <em>Op1</em>: familielid <em>Sanne Heling</em> over <em>Het Van Gogh Museum</em> gemist? | Gids.tv

Dinsdag Op1: familielid Sanne Heling over Het Van Gogh Museum gemist?
Amusement

NPO 1
2023-02-07 22:39:00
Actueel

Uitzending van Op1 gemist? Dinsdagavond presenteren Tijs van den Brink en Giovanca Ostiana de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij de uitzending van Op1 op dinsdag 7 februari.

Onderwerpen Op1 van dinsdag 7 februari

  • Het Van Gogh Museum wijdt een grote tentoonstelling aan de familie van Vincent van Gogh, die nog steeds een grote rol speelt in het beheer van zijn nalatenschap. Vanavond in Op1 vertellen familielid Sanne Heling en conservator Lisa Smit over de familiebanden en de collectie. Ze nemen een schilderij met een uniek verhaal en nooit eerder vertoonde foto’s mee.

  • PFAS, de verzamelnaam van zo’n 10.000 schadelijke stoffen, moet verboden worden. Daarvoor pleiten Nederland, Duitsland, Zweden, Noorwegen en Denemarken. Hoe komt er een verbod op deze kankerverwekkende stoffen die zelfs rondzweven in onze bloedsomloop? Staatssecretaris van Infrastructuur en Waterstaat Vivianne Heijnen schuift samen met Maarten Remmers van Keuringsdienst van Waarde aan bij Op1.

  • Miljoenen mensen zijn getroffen door de zware aardbevingen in Turkije en Syrië. In Op1 bespreken we het laatste nieuws met journalist Fidan Ekiz, burgemeester Huri Sahin, landelijk commandant USAR Arjen Littooij, directeur Rode Kruis Marieke van Schaik en bellen we live naar hulpverleners USAR-teamleider Job Kramer en Lisanne van der Schors van MedAir.

Bekijk deze aflevering van Op1 hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1

Op1 video's

Op1 TV-Nieuws