Woensdag in <em>Op1</em>: <em>Peter Schouten</em> over vernietigend rapport omtrent <em>Peter R. de Vries</em> gemist? | Gids.tv

Woensdag in Op1: Peter Schouten over vernietigend rapport omtrent Peter R. de Vries gemist?
Amusement

NPO 1
2023-03-01 22:52:00
Actueel

Uitzending van Op1 gemist? Woensdagavond presenteren Charles Groenhuijsen en Elles de Bruin de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij de uitzending van Op1 op woensdag 1 maart.

Onderwerpen Op1 van woensdag 1 maart

  • ‘Als het OM zijn werk beter had gedaan, had Peter R. de Vries nog geleefd’, zeggen advocaten Peter Schouten en Onno de Jong. Ze reageren in Op1 op het vernietigende oordeel van de Onderzoeksraad voor de Veiligheid over het werk van het OM en de politie voorafgaand aan de moorden op de broer van kroongetuige Nabil B., Derk Wiersum en Peter R. de Vries. Rechtbankverslaggever Saskia Belleman volgt deze zaken al jaren en schuift ook aan.

  • Het water van het Gardameer staat abnormaal laag en de normaal witte skipistes in de bergen zijn groen en dor. De lente is nog niet begonnen of Noord-Italië gaat al gebukt onder grote droogte. Ze zijn niet de enige: afgelopen februari was ook in Nederland de droogste in meer dan dertig jaar. We bespreken met weervrouw Nicolien Kroon wat voor problemen dat oplevert.

  • Het is al jaren een donkere wolk boven de medische wereld: het medicijntekort. Bovendien lijken de problemen alleen maar groter te worden. Wat betekent dat voor patiënten? We praten erover met Keyani Youens, Andrea Schouw-Naphegyi en Joy Rinsampessy, die het tekort aan den lijve ondervinden én met Paul Lebbink, die er als apotheker alles aan doet om patiënten van de nodige medicijnen te voorzien.

Bekijk deze aflevering van Op1 hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1

Op1 video's

Op1 TV-Nieuws