Dinsdag in Op1: Thomas van Groningen blikt vooruit op het debat over de verkiezingsuitslag gemist? | Gids.tv

Dinsdag in Op1: Thomas van Groningen blikt vooruit op het debat over de verkiezingsuitslag gemist?
Amusement

NPO 1
2023-04-04 22:17:00
Actueel

Uitzending van Op1 gemist? Dinsdagavond presenteren Tijs van den Brink en Giovanca Ostiana de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij de uitzending van Op1 op dinsdag 4 april.

Onderwerpen Op1 van dinsdag 4 april

  • Het Tweede Kamerdebat over de verkiezingswinst van de BoerBurgerBeweging ging vandaag niet door. Mark Rutte meldde zich namelijk ziek. Wat gaat het debat van morgen brengen en wat hebben de provincies concreet nodig van het kabinet? We bespreken het in Op1 met commissaris van de Koning in Zuid-Holland Jaap Smit en politiek verslaggever Thomas van Groningen.

  • Voor het eerst in de Amerikaanse geschiedenis staat een oud-president voor de rechter. Met mogelijk meer dan dertig aanklachten tegen Donald Trump, waaronder het betalen van zwijggeld aan pornoactrice Stormy Daniels, staat de VS aan de vooravond van een rechtszaak die zijn weerga niet kent. In Op1 bespreken we het met Amerikadeskundigen Raymond Mens en Kenneth Manusama.

  • Eén dode en negentien gewonden bij het grootste treinongeluk in jaren, afgelopen nacht in Voorschoten. Hoe heeft het zo mis kunnen gaan? Te gast zijn NS-directeur Wouter Koolmees, CEO van ProRail John Voppen, directeur van Veiligheidsregio Hollands Midden Hans Zuidijk, ooggetuige Ties van Trigt en traumachirurg Mirjam de Jong.

Bekijk deze aflevering van Op1 hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1

Op1 video's

Op1 TV-Nieuws