Donderdag in Op1: hoe gaat het met Caroline van der Plas na de verkiezingswinst? gemist? | Gids.tv

Donderdag in Op1: hoe gaat het met Caroline van der Plas na de verkiezingswinst? gemist?
Amusement

NPO 1
2023-04-20 22:18:00
Actueel

Uitzending van Op1 gemist? Donderdagavond presenteren Sven Kockelmann en Fidan Ekiz de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij de uitzending van Op1 op donderdag 20 april

Onderwerpen Op1 van donderdag 20 april

  • Na vandaag gaat politiek Den Haag met reces, maar een rustige periode wordt het allerminst. Hoe vergaat het de grote winnaar van de Provinciale Statenverkiezingen een maand na die monsterzege, in de provincies en landelijk? We praten erover met Caroline van der Plas.

  • Opnieuw is er een jonge K-popster overleden. Het gaat om de 25-jarige Moonbin van de populaire K-popband Astro. Het lijkt erop dat de Koreaanse superster zelf een einde aan zijn leven heeft gemaakt. De zanger is daarmee de zoveelste K-popartiest die op jonge leeftijd bezweken is onder de enorme druk die er op hen gelegd wordt. Wat is hier aan de hand? We praten erover met K-popkenner Flora Smit en Korea-kenner Remco Breuker.

  • Een verontrustende ontdekking op de Noordzee: vermomde Russische vissersboten zouden in werkelijkheid de zeebodem in kaart brengen om sabotage van bijvoorbeeld internetkabels en gasleidingen mogelijk te maken. Hoe moeten we op deze dreiging reageren? CDA-Kamerlid Derk Boswijk wil actie uit Den Haag.

Bekijk deze aflevering van Op1 hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1

Op1 video's

Op1 TV-Nieuws