Woensdag in Op1: Wim T. Schippers en fan Yvette van Boven over terugkeer van The Muppets gemist? | Gids.tv

Woensdag in Op1: Wim T. Schippers en fan Yvette van Boven over terugkeer van The Muppets gemist?
Amusement

NPO 1
2023-05-03 22:13:00
Actueel

Uitzending van Op1 gemist? Woensdagavond presenteren Charles Groenhuijsen en Carrie ten Napel de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij de uitzending van Op1 op woensdag 3 mei.

Onderwerpen Op1 van woensdag 3 mei

  • Het Kremlin is volgens de Russen door Oekraïense drones aangevallen. Hoe waarschijnlijk is het dat Oekraïne hierachter zit? Wat betekent dit voor het verloop van de oorlog? In Op1 bespreken we met oud-Commandant der Strijdkrachten Tom Middendorp de laatste ontwikkelingen.

  • Voor het vierde jaar op rij is het geweld door politie tegen burgers toegenomen. Nederlandse agenten gingen afgelopen jaar meer dan 33.000 keer over tot geweld: een stijging van 18 procent. Waar komt de stijging vandaan? Politiechef Frank Paauw schuift vanavond aan bij Op1.

  • Saskia Wolters schreef een boek over haar broer Joost die in 2017 in de Amsterdamse metro door een psychiatrische patiënt werd doodgestoken, en vooral over het falen van de betrokken instanties. Volgens Rosa Jansen van Slachtofferhulp Nederland worden psychiatrische patiënten én de slachtoffers veel te vaak aan hun lot overgelaten. Hoe kunnen zulke gruwelijke incidenten in de toekomst worden voorkomen? Vanavond praten ze erover in Op1.

  • Goed nieuws voor fans van The Muppets. Kermit de Kikker en zijn legendarische poppenfamilie keren terug. Met de nieuwe serie The Muppets Mayhem wordt de beroemde karakters nieuw leven ingeblazen. Wim T. Schippers, de Nederlandse stem van Kermit, en groot fan Yvette van Boven kunnen niet wachten. Ze vertellen vanavond over hun liefde voor de show.

Bekijk deze aflevering van Op1 hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1

Op1 video's

Op1 TV-Nieuws