Maandag in Op1: Jim Bakkum over de kansen van Mia en Dion Eurovisie Songfestival gemist? | Gids.tv

Maandag in Op1: Jim Bakkum over de kansen van Mia en Dion Eurovisie Songfestival gemist?
Amusement

NPO 1
2023-05-08 22:17:00
Actueel

Uitzending van Op1 gemist? Maandagagavond presenteren Jort Kelder en Welmoed Sijtsma de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij de uitzending van Op1 op maandag 8 mei.

Onderwerpen Op1 van maandag 8 mei

  • Over iets meer dan 24 uur is het eindelijk zo ver voor Mia Nicolai en Dion Cooper; de Nederlandse inzending mag dan proberen een finaleplaats te bemachtigen op het Eurovisie Songfestival in Liverpool. Wat zijn de kansen van het duo? We bespreken het met zanger Jim Bakkum, presentator Koos van Plateringen en radio-dj Wouter van der Goes.

  • 300 mensen gingen op de vuist in de Turkse stemhokjes in de Amsterdamse RAI gisteravond. De strijd tussen Erdogan en oppositieleider Kilicdaroglu loopt hoog op, maar dus ook hier in Nederland. Hoe komt dat? We bespreken het in Op1 met Aylin Bilic en Yesim Candan.

  • Opnieuw een zwarte dag voor persvrijheid in Rusland: de NOS heeft besloten Rusland-correspondent Iris de Graaf terug te halen naar Nederland vanwege de steeds intimiderender wordende wijze waarop ze in Moskou wordt behandeld. Wat betekent dit voor de berichtgeving vanuit Rusland? Voormalig Rusland-correspondent Pieter Waterdrinker schuift aan bij Op1.

  • Als er meer gasten aanschuiven dan wordt dat hier weergeven.

Bekijk deze aflevering van Op1 hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1

Op1 video's

Op1 TV-Nieuws