Dinsdag in Op1: Hugo de Jonge over forse dip in de woningbouw gemist? | Gids.tv

Dinsdag in Op1: Hugo de Jonge over forse dip in de woningbouw gemist?
Amusement

NPO 1
2023-05-23 22:21:00
Actueel

Uitzending van Op1 gemist? Dinsdagavond presenteren Tijs van den Brink en Margje Fikse de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij de uitzending van Op1 op dinsdag 23 mei.

Onderwerpen Op1 van dinsdag 23 mei

  • Al een kwart eeuw kan oorlogsverslaggever Hans Jaap Melissen het niet laten om verslag te doen vanaf de frontlinie. En hij komt ze overal tegen: mensen die juist opleven in tijden van oorlog. Hoe verklaart hij de aantrekkingskracht van het leven aan de frontlinie? Hij vertelt er vanavond over in Op1.

  • De komende jaren zal de vraag naar woningen alleen maar verder toenemen, daarvoor waarschuwt woonminister Hugo de Jonge. Hij verwacht volgend jaar een ‘forse dip’ in de woningbouw. Welke maatregelen gaat de minister nemen om zijn doel van 900.000 nieuwe woningen tot en met 2030 nog te halen? Dat vertelt hij vanavond bij Op1.

  • Terwijl de een jaagt op een drugsbaas, ontpopt de ander zich tot held wanneer hij besluit de lokale criminaliteit aan te pakken. De nieuwe misdaadserie ‘Anoniem’ volgt officier van justitie Sarah (Anniek Pheifer) en geschiedenisleraar Jurre (Jeroen Spitzenberger), die al jaren getrouwd zijn en zonder dat ze het van elkaar weten de misdaad bestrijden. Vanavond vertellen beide acteurs samen met regisseur Diederik van Rooijen hoe dit in zijn werk gaat.

  • Zodra er meer gasten bekend zijn, wordt dat hier weergegeven.

Bekijk deze aflevering van Op1 hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1

Op1 video's

Op1 TV-Nieuws