Op1: Pjotr Sauer over de dood van Wagnerbaas Prigozjin gemist? | Gids.tv

Op1: Pjotr Sauer over de dood van Wagnerbaas Prigozjin gemist?
Amusement

NPO 1
2023-08-24 22:13:00
Actueel

Uitzending van Op1 gemist? Bekijk hieronder de gasten en onderwerpen van Op1 van donderdag 24 augustus.

Pjotr Sauer over de dood van Wagnerbaas Prigozjin
Alles wijst erop dat Wagner-leider Prigozjin is omgekomen bij een vliegtuigcrash in Rusland. Wat zijn de gevolgen? En wat gaat er nu met het huurlingenleger gebeuren? We bespreken het met journalist Pjotr Sauer.

Simone Tukker en Koen Petersen over Donald Trump en het Republikeinse debat
Het zijn bewogen tijden in de Verenigde Staten, waar oud-president Trump zich vandaag aangeeft bij de de Fulton County-gevangenis in Georgia, en waar afgelopen nacht de Republikeinse kandidaten voor het eerst met elkaar in debat gingen. De grote afwezige was Trump, die op hetzelfde moment een groot interview gaf aan Tucker Carlson. In Op1 nemen we het laatste nieuws door met Amerikadeskundigen Simone Tukker en Koen Petersen.

Kajsa Ollongren over de Nederlandse steun aan Oekraïne
Nederland gaat als één van de eerste Westerse landen F16’s leveren aan Oekraïne. Defensieminister Kajsa Ollongren kwam gisteren terug uit Oekraïne, waar zij onder meer sprak over de F16’s met president Zelensky. Dit kabinet is sinds het begin van de oorlog een aanjager van militaire steun, maar blijft die ook in demissionaire tijd (en daarna) gegarandeerd? Vanavond schuift Ollongren aan bij Op1.

Frank Paauw en Fred Westerbeke vrezen dat de politiek verslapt in de strijd tegen de georganiseerde misdaad
Politiechefs Frank Paauw (Amsterdam) en Fred Westerbeke (Rotterdam) luiden de noodklok: de politiek verslapt in de strijd tegen de georganiseerde misdaad. De korpschefs vrezen dat de aandacht voor criminaliteitsbestrijding steeds verder onderaan de prioriteitenlijst belandt. Vanavond schuiven ze aan bij Op1.

Bekijk deze aflevering van Op1 hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1

Op1 video's

Op1 TV-Nieuws