Start: That's My Jam gemist? | Gids.tv

Start: That's My Jam gemist?
Amusement

NPO 3
2023-12-12 21:15:00
Tip

Uitzending van That's My Jam gemist? De internationale hit That’s My Jam komt naar Nederland en is vanaf dinsdag 12 december te zien bij Omroep Zwart op NPO 3. Je kunt dit muziekprogramma kennen van de bekende Amerikaanse presentator Jimmy Fallon, hier wordt de show gepresenteerd door Quinty Misiedjan.

Jimmy Fallon
That’s My Jam is een muziek- en comedyspelshow, geïnspireerd op de populaire muziek segmenten van NBC's The Tonight Show met Jimmy Fallon. Tijdens de show nemen twee teams van beroemde gasten het tegen elkaar op in een reeks muziek- en triviaspellen die worden afgewisseld met spectaculaire muzikale optredens.

Diversiteit
Verschillende bekende gasten doen mee, zoals Shirma Rouse, Angela Groothuizen en Donnie, maar ook minder voor de hand liggende BN’ers zoals dragqueen Envy Peru, acteur Hamzo Othman en journalist Samya Hafsaoui. Zij gaan in één van de acht afleveringen de strijd met elkaar aan en laten hun talenten zien onder begeleiding van de liveband van Benny Hunna en music director Babette Labeij. Omroep Zwart focust met het programma op een grote diversiteit aan muziek uit alle tijden en genres, met veel aandacht voor hiphop, soul en R&B. Bekijk deze aflevering van That's My Jam hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van That’s My Jam

That's My Jam video's

That's My Jam TV-Nieuws