Radar: uitreiking Loden Leeuw gemist? | Gids.tv

Radar: uitreiking Loden Leeuw gemist?
Amusement

NPO 1
2022-12-19 20:34:00
Tip

Uitzending van Radar gemist? Maandag (19 december) is de laatste aflevering van dit seizoen van Radar te zien op NPO 1. In deze uitzending wordt onder meer de Loden Leeuw uitgereikt voor meest vervelende bekende Nederlander in een reclame. Radar reikt de prijzen al uit sinds 2004.

Wat is de meest vervelende reclame?
Dit jaar zijn Plameco plafonds, Koning Toto en supermarkt Lidl genomineerd voor de gevreesde Loden Leeuw. De kijkers kunnen beslissen welke reclame zij het vervelendst vinden. Naast de reclames kan er ook gestemd worden op sterren die met een reclame dagelijks op tv te zien zijn, wie is het meest irritant?

Lidl ook genomineerd voor meest irritante BN’er
Lidl kan dit jaar zelfs twee keer in de prijzen vallen want ook de nominaties van de meest irritante BN’er in een reclame zijn bekend. Hierbij kan gekozen worden uit Frank Lammers (Jumbo), oud-voetballers Wim Kieft, Sjaak Zwart, Wesley Sneijder en Andy van der Meijde in de BetCity-reclame en Alex Klaassen (ook Lidl). Vorig jaar viel Henny Huisman in de prijzen als meest irritante BN’er in een reclame. Beveiligingsbedrijf Verisure ontving toen het loden beeldje van de leeuw.

Bekijk deze aflevering van Radar hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Radar

Radar video's

Radar TV-Nieuws