Nieuw seizoen van Radar gaat maandag 5 februari van start op NPO 2

Nieuw seizoen van Radar gaat maandag 5 februari van start op NPO 2
Antoinette Hertsenberg en Fons Hendriks helpen consument

Kijktip :

Maandag 5 februari gaat een nieuwe reeks van start van het populaire programma Radar. Presentatrice Antoinette Hertsenberg en Fons Hendriks schieten consumenten te hulp met de meest uiteenlopende problemen.

Radar gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Onderzoek
Iedereen die een probleem heeft met een instantie of bedrijf kan contact opnemen met Radar. De redactie gaat op onderzoek uit en kijkt kritisch naar de zaak en deelt vervolgens de bevindingen met de kijkers. Het gaat om allerlei onderwerpen, van de financiële wereld en de telecomsector tot supermarkten en de zorg.

Loden Leeuw
Het doel is uiteindelijk om een oplossing te vinden voor alle partijen. Daarnaast omvat Radar meer dan alleen met tv-programma, ook op de website kun je je verhalen kwijt en kun je je bijvoorbeeld aanmelden voor het panel. Eerder richtte het consumentenprogramma zich op diverse (actuele) zaken, zoals het prijsplafond voor energie en de omgang van het callcenter Callsure met privégegevens van klanten. Ook reikt Radar elk jaar de Loden Leeuw uit, een prijs voor de meest irritante reclame.

Het nieuwe seizoen van Radar is vanaf maandag 5 februari wekelijks rond 20.25 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Radar terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's