Live: Gil Vicente - AZ (play-off Conference League) gemist? | Gids.tv

Live: Gil Vicente - AZ (play-off Conference League) gemist?
Sport, Serie, sport, voetbal, wedstrijd

RTL 7
2022-08-25 20:57:00
Tip

Uitzending van UEFA Conference League Gil Vicente - AZ gemist? Direct na de wedstrijd FC Twente - Fiorentina gaan we op RTL 7 door met Gil Vicente - AZ - mits er geen verlenging aan te pas komt in Enschede. Het duel van de Alkmaarders is vanaf 21.00 uur live te zien.

Heenduel
AZ kan de groepsfase van de Conference League eigenlijk niet meer ontlopen na een eclatante zege in eigen huis, vorige week donderdag. De Alkmaarders kwamen voor rust op een 1-0 voorsprong dankzij Dani de Wit, maar het duurde lang voor ze de vele kansen wisten te verzilveren. In de slotfase werd het dankzij Mayckel Lahdo, Vangelis Pavlidis en Mees de Wit alsnog 4-0.

Uitgangspositie
En dus heeft AZ zichzelf een riante uitgangspositie verschaft voor de return in Barcelos, Portugal. Sterker nog: de ploeg van Pascal Jansen kan zelfs rustig achterover leunen en afwachten met welk offensief Gil Vicente op de proppen komt. Of zal AZ zich alsnog laten verrassen, en gaat Gil Vicente voor een enorme stunt zorgen door de Nederlandse ploeg alsnog uit te schakelen?

Bekijk deze aflevering van UEFA Conference League Gil Vicente - AZ hier terug.