Start: De droom van de jeugd gemist? | Gids.tv

Start: De droom van de jeugd gemist?
Serie

NPO 1
2023-06-07 20:33:00
Tip

Uitzending van De droom van de jeugd gemist? Vanaf woensdag 7 juni kun je bij NPO 1 kijken naar de nieuwe dramaserie De droom van de jeugd. De serie gaat over een normaal gezin, waarin een groot geheim als vergif door meerdere generaties heen sijpelt.

Een geheim in de familie
Deze serie volgt de familie van de jaren zestig tot in het heden, waarbij verschillende historische gebeurtenissen en maatschappelijke bewegingen voorbijkomen. In de eerste aflevering is het 1968. De wereld staat in brand en er barst een strijd los om vrijheid. Het gezag moet buigen; alles moet anders. Dit geldt ook voor de familie Wander, een gezin dat in de greep van een geheim leeft.

Abortus
Oudste dochter Carla is zwanger en wil een abortus. Ondertussen krijgt haar broer Max gevoelens voor een man tijdens de studentenopstanden in Parijs. In het ouderlijk huis in Eindhoven probeert Suus zich staande te houden terwijl hun ouders opgesloten lijken te zitten in een bevroren relatie. De 6-jarige Frans lijkt de familie nog enigszins bij elkaar te houden. Bekijk deze aflevering van De droom van de jeugd hier terug.