Dramaserie De droom van de jeugd vanaf woensdag op NPO 1: bekijk de trailer

Dramaserie De droom van de jeugd vanaf woensdag op NPO 1: bekijk de trailer

Dramaserie <em>De droom van de jeugd</em> vanaf woensdag op NPO 1: bekijk de trailer Vanaf woensdag kun je kijken naar de gloednieuwe dramaserie De droom van de jeugd. Drie generaties lang volgt de serie een gezin, vanaf de tumultueuze jaren zestig tot nu. De familie Wander blijkt een groot geheim met zich mee te dragen, wat invloed heeft de verschillende generaties. In de serie zijn onder meer Hanna van Vliet, Tamar van den Dop, Annet Malherbe, Mark Rietman, Jacob Derwig, Peter Paul Muller en Gijs Naber te zien. Bekijk de trailer van De droom van de jeugd hierboven. De nieuwe dramaserie De droom van de jeugd is vanaf woensdag 7 juni wekelijks om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De droom van de jeugd terugkijken bij Gids.tv. Bekijk de trailer voor Black Mirror seizoen 6, vanaf 15 juni op Netflix Bekijk deze video » Bekijk de officiële trailer van Our Planet II, vanaf 14 juni op Netflix Bekijk deze video »
Trailer :
Dramaserie De droom van de jeugd vanaf woensdag op NPO 1: bekijk de trailer

Vanaf woensdag kun je kijken naar de gloednieuwe dramaserie De droom van de jeugd. Drie generaties lang volgt de serie een gezin, vanaf de tumultueuze jaren zestig tot nu. De familie Wander blijkt een groot geheim met zich mee te dragen, wat invloed heeft de verschillende generaties. In de serie zijn onder meer Hanna van Vliet, Tamar van den Dop, Annet Malherbe, Mark Rietman, Jacob Derwig, Peter Paul Muller en Gijs Naber te zien.

Bekijk de trailer van De droom van de jeugd hierboven.

De nieuwe dramaserie De droom van de jeugd is vanaf woensdag 7 juni wekelijks om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De droom van de jeugd terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV