Start: nieuw seizoen VriendenLoterij miljonairs gemist? | Gids.tv

Start: nieuw seizoen VriendenLoterij miljonairs gemist?
Amusement

RTL 4
2024-03-02 21:45:00
Tip

Uitzending van VriendenLoterij miljonairs gemist? Robert ten Brink is vanaf zaterdag 2 maart terug met een nieuw seizoen van VriendenLoterij Miljonairs. In deze spelshow maken de kandidaten iedere week kans op het winnen van 1 miljoen euro.

Meerkeuzevragen
Elke week maken kandidaten in de studio kans om de hoofdprijs van één miljoen euro mee naar huis te nemen. Daar moeten ze wel wat voor doen, eerst moeten ze de beste zijn in een afvalrace met andere kandidaten. Vervolgens mogen ze plaatsnemen tegenover quizmaster Robert ten Brink. Die schotelt hen vijftien meerkeuzevragen voor; die beginnen makkelijk, maar worden naarmate het spel vordert steeds moeilijker.

Hulplijnen
Bij elke vraag kunnen de kandidaten bepalen of ze verder spelen of stoppen en het tot dan toe verzamelde geld meenemen. Besluiten ze door te spelen en hebben ze de vraag fout, dan vallen ze vaak ver terug met hun prijzengeld. Gelukkig hebben ze ook drie hulplijnen: de raad van het publiek vragen, twee foute antwoorden wegstrepen én een hulplijn bellen. Bekijk deze aflevering van VriendenLoterij miljonairs hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van VriendenLoterij Miljonairs

VriendenLoterij miljonairs video's

VriendenLoterij miljonairs TV-Nieuws