De pompmoord gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De pompmoord gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De pompmoord gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de laatste aflevering van De pompmoord wordt de vinger pas echt op de zere plek gelegd: zijn de getuigenissen van de veroordeelden wel helemaal zonder 'hulp' van de rechercheurs op de zaak vastgelegd? 'Gebroken'De veroordeelde Hein Krombos, zo is te zien op de verhoortapes, wordt door de rechercheurs 'geholpen' bij zijn verklaring. Krombos zelf, die met nog drie anderen veroordeeld werd, zegt daar zelf over dat hij 'gebroken' is door de verantwoordelijke rechercheurs. Is deze zaak gebouwd op valse bekentenissen? TerugblikEen ander bijzonder element uit de aflevering is de terugblik van rechter Van Harreveld, die de vier mannen vrijsprak. Desondanks werden de mannen in hoger beroep veroordeeld. Advocaat Paul Acda gaat nu een herzieningsverzoek indienen. Hoe gaat dat? Bekijk ook Khalid & Sophie: dochter veroordeelde Warnsveldse pompmoord over contact met vader Bekijk deze video » De pompmoord: Jänis ontdekte op sterfbed vader dat hij misschien onschuldig is Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Donderdag 16 februari 2023 om 23:12

In de laatste aflevering van De pompmoord wordt de vinger pas echt op de zere plek gelegd: zijn de getuigenissen van de veroordeelden wel helemaal zonder 'hulp' van de rechercheurs op de zaak vastgelegd?

'Gebroken'
De veroordeelde Hein Krombos, zo is te zien op de verhoortapes, wordt door de rechercheurs 'geholpen' bij zijn verklaring. Krombos zelf, die met nog drie anderen veroordeeld werd, zegt daar zelf over dat hij 'gebroken' is door de verantwoordelijke rechercheurs. Is deze zaak gebouwd op valse bekentenissen?

Terugblik
Een ander bijzonder element uit de aflevering is de terugblik van rechter Van Harreveld, die de vier mannen vrijsprak. Desondanks werden de mannen in hoger beroep veroordeeld. Advocaat Paul Acda gaat nu een herzieningsverzoek indienen. Hoe gaat dat?

Actuele video's

Meer actuele video's