De pompmoord: Jänis ontdekte op sterfbed vader dat hij misschien onschuldig is

De pompmoord: Jänis ontdekte op sterfbed vader dat hij misschien onschuldig is

In de docuserie De pompmoord wordt de rechtszaak rond de ‘pompmoord’ in beeld gebracht. Vier mannen zijn hiervoor veroordeeld, maar mogelijk is hier sprake van een gerechtelijke dwaling. Jänis groeide op in een pleeggezin en werd haar hele jeugd weggehouden bij haar vader. Op zijn sterfbed ontdekte ze pas dat het beeld dat zij van haar vader heeft wellicht niet klopt.

Bekijk het fragment van de docuserie De pompmoord hieronder.

De pompmoord is sinds donderdag 2 februari wekelijks om 22.15 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De pompmoord terugkijken bij Gids.tv.

<em>De pompmoord</em>: Jänis ontdekte op sterfbed vader dat hij misschien onschuldig is In de docuserie De pompmoord wordt de rechtszaak rond de ‘pompmoord’ in beeld gebracht. Vier mannen zijn hiervoor veroordeeld, maar mogelijk is hier sprake van een gerechtelijke dwaling. Jänis groeide op in een pleeggezin en werd haar hele jeugd weggehouden bij haar vader. Op zijn sterfbed ontdekte ze pas dat het beeld dat zij van haar vader heeft wellicht niet klopt. Bekijk het fragment van de docuserie De pompmoord hieronder. De pompmoord is sinds donderdag 2 februari wekelijks om 22.15 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De pompmoord terugkijken bij Gids.tv. Khalid & Sophie: dochter veroordeelde Warnsveldse pompmoord over contact met vader Bekijk deze video » John van den Heuvel over Pompmoord: "Veel fout gegaan bij verhoren" (video) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV