Meer dan goud gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Meer dan goud gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Meer dan goud gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vrijdag (16 december) is het tijd voor de laatste aflevering van Meer dan goud, het programma waarin oud-medaillewinnaars vertellen over hun ervaringen in de topsport en daarbuiten. Nicolie Sauerbreij staat centraal in de aflevering. Dramatische gebeurtenisSnowboardkampioen Nicolien Sauerbreij vertelt over de mooiste jeugd die ze zich kon wensen en hoe die haar veel vertrouwen gaf in het leven en mensen. Maar een dramatische gebeurtenis in 2002 veranderde dit voorgoed, en dat had grote gevolgen voor haar houding als topsporter en als mens. Over Meer dan goudZes oud-topsporters delen een week lang hun leven onder het dak van het veertiende-eeuwse kasteel Rechteren in Dalfsen. In een intieme setting, zonder interviewer of presentator, voeren ze bijzondere en openhartige gesprekken. Bekijk ook Op1 gemist? Nicolien Sauerbreij openhartig over gevolgen klimaatverandering Bekijk deze video »
Uitzending :
Meer dan goud gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Vrijdag 16 december 2022 om 22:14

Vrijdag (16 december) is het tijd voor de laatste aflevering van Meer dan goud, het programma waarin oud-medaillewinnaars vertellen over hun ervaringen in de topsport en daarbuiten. Nicolie Sauerbreij staat centraal in de aflevering.

Dramatische gebeurtenis
Snowboardkampioen Nicolien Sauerbreij vertelt over de mooiste jeugd die ze zich kon wensen en hoe die haar veel vertrouwen gaf in het leven en mensen. Maar een dramatische gebeurtenis in 2002 veranderde dit voorgoed, en dat had grote gevolgen voor haar houding als topsporter en als mens.

Over Meer dan goud
Zes oud-topsporters delen een week lang hun leven onder het dak van het veertiende-eeuwse kasteel Rechteren in Dalfsen. In een intieme setting, zonder interviewer of presentator, voeren ze bijzondere en openhartige gesprekken.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Meer Dan Goud

Actuele video's

Meer actuele video's