Op1 gemist? Russisch gasbedrijf Gazprom draait gaskraan naar Nederland dicht

Op1 gemist? Russisch gasbedrijf Gazprom draait gaskraan naar Nederland dicht

Maandag 30 mei 2022 om 23:04

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 30 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Het Russische gasbedrijf Gazprom draait de gaskraan naar Nederland dicht, omdat gashandelaar GasTerra weigert te betalen in roebels. Energie-expert Remco de Boer vertelt in Op1 over de gevolgen: "Het is de vraag of we goed voorbereid zijn. Door deze strategie van Poetin zie je de eerste scheuren ontstaan in de Europese eensgezindheid."

Bekijk het fragment van Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Russisch gasbedrijf <em>Gazprom</em> draait gaskraan naar <em>Nederland</em> dicht Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 30 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Het Russische gasbedrijf Gazprom draait de gaskraan naar Nederland dicht, omdat gashandelaar GasTerra weigert te betalen in roebels. Energie-expert Remco de Boer vertelt in Op1 over de gevolgen: "Het is de vraag of we goed voorbereid zijn. Door deze strategie van Poetin zie je de eerste scheuren ontstaan in de Europese eensgezindheid." Bekijk het fragment van Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Russisch gasbedrijf Gazprom draait gaskraan naar Nederland dicht

Actuele video's

Meer actuele video's