Jandino Asporaat kapot door weggevaagd natuurpark Curaçao: 'Een ramp, niet normaal'

Jandino Asporaat kapot door weggevaagd natuurpark Curaçao: 'Een ramp, niet normaal'

<em>Jandino Asporaat</em> kapot door weggevaagd natuurpark Curaçao: 'Een ramp, niet normaal' Jandino Asporaat is aangekomen op Curaçao om de schade aan zijn natuurpark te bekijken. Maar door het noodweer is Hofi Mango compleet weggevaagd. ‘Het is allemaal weg’De komiek laat aan Shownieuws dat hij zeer aangeslagen is door de staat van het park, door zeer heftige buien is alles geruïneerd. “Het is echt een ramp, het is niet normaal”, vertelt Jandino. “We hebben bloed, zweet en tranen gestopt in dit project, maar het is allemaal weg. Alle tuinen zijn weg, het asfalt, de bankjes, de bruggen... Letterlijk alles is weggevaagd.” Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Jandino deelt leuk nieuws: "Judeska Airlines verlengd met 35 extra shows!" Bekijk deze video » Na publiek heeft ook inspectie kritiek op FC Kip: Jandino Asporaat bijt van zich af Bekijk deze video » Jeugdtrauma Jandino Asporaat: 'Ik moest op betonnen vloer slapen en werd geschopt' Bekijk deze video »
Entertainment :
Maandag 6 mei om 10:17

Jandino Asporaat is aangekomen op Curaçao om de schade aan zijn natuurpark te bekijken. Maar door het noodweer is Hofi Mango compleet weggevaagd.

‘Het is allemaal weg’
De komiek laat aan Shownieuws dat hij zeer aangeslagen is door de staat van het park, door zeer heftige buien is alles geruïneerd. “Het is echt een ramp, het is niet normaal”, vertelt Jandino. “We hebben bloed, zweet en tranen gestopt in dit project, maar het is allemaal weg. Alle tuinen zijn weg, het asfalt, de bankjes, de bruggen... Letterlijk alles is weggevaagd.”

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's