Jan de Hoop ziet overstap naar Omroep Max wel zitten: "Zou ik heerlijk vinden"

Jan de Hoop ziet overstap naar Omroep Max wel zitten: "Zou ik heerlijk vinden"

De 67-jarige Jan de Hoop presenteerde afgelopen donderdag na 33 jaar trouwe dienst voor de allerlaatste keer het RTL Ontbijtnieuws. Entertainmentdeskundige Aran Bade reed in alle vroegte met hem mee en sprak de presentator over de afgelopen jaren en zijn toekomstplannen.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Jan de Hoop</em> ziet overstap naar <em>Omroep Max</em> wel zitten: &quot;Zou ik heerlijk vinden&quot; De 67-jarige Jan de Hoop presenteerde afgelopen donderdag na 33 jaar trouwe dienst voor de allerlaatste keer het RTL Ontbijtnieuws. Entertainmentdeskundige Aran Bade reed in alle vroegte met hem mee en sprak de presentator over de afgelopen jaren en zijn toekomstplannen. Tekst gaat verder onder de video. Omroep MaxJan de Hoop ziet een overstap naar Omroep Max wel zitten, dat heeft de oud-presentator laten weten bij Aran Bade in de auto. "Alle programma’s die ik zou willen presenteren, zitten bijna allemaal bij Omroep Max. Dat programma met die campers, dat zou ik echt heerlijk vinden" laat hij weten. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Emotionele Jan de Hoop over afscheid Ontbijtnieuws: "Ik voelde het aan het begin al" (video) Bekijk deze video » Aran Bade was bij laatste ontbijtnieuws Jan de Hoop: 'Hij was zo zenuwachtig' (video) Bekijk deze video » Zien: emotioneel afscheid Jan de Hoop leidt tot grote hilariteit bij René van der Gijp Bekijk deze video »
TV :
Jan de Hoop ziet overstap naar Omroep Max wel zitten: "Zou ik heerlijk vinden"

Omroep Max
Jan de Hoop ziet een overstap naar Omroep Max wel zitten, dat heeft de oud-presentator laten weten bij Aran Bade in de auto. "Alle programma’s die ik zou willen presenteren, zitten bijna allemaal bij Omroep Max. Dat programma met die campers, dat zou ik echt heerlijk vinden" laat hij weten.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV