Marcel van Roosmalen biecht op: "Jarenlang ben ik aangesproken op straat met 'Zo.'"

Marcel van Roosmalen biecht op: "Jarenlang ben ik aangesproken op straat met 'Zo.'"

Vrijdag 10 juni 2022 om 08:38

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 9 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Marcel van Roosmalen</em> biecht op: &quot;Jarenlang ben ik aangesproken op straat met 'Zo.'&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 9 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Het is een iconisch moment uit de geschiedenis van Veronica Inside, de voorganger van Vandaag Inside: Marcel van Roosmalen die een slok Bavaria neemt en die eindigt met de uitspraak "Zo." Het was een referentie aan de slogan van het biermerk. Van Roosmalen biecht op dat het een enorme impact op zijn leven heeft gehad; zo werd hij jarenlang op straat aangesproken met "Zo." Reden voor Wilfred Genee om het fragment nog maar eens in te starten... Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Het is een iconisch moment uit de geschiedenis van Veronica Inside, de voorganger van Vandaag Inside: Marcel van Roosmalen die een slok Bavaria neemt en die eindigt met de uitspraak "Zo." Het was een referentie aan de slogan van het biermerk. Van Roosmalen biecht op dat het een enorme impact op zijn leven heeft gehad; zo werd hij jarenlang op straat aangesproken met "Zo." Reden voor Wilfred Genee om het fragment nog maar eens in te starten...

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's