Video: A1 helemaal dicht tussen Amersfoort en Apeldoorn door boerenprotest

Video: A1 helemaal dicht tussen Amersfoort en Apeldoorn door boerenprotest

Woensdag 22 juni 2022 om 18:48

Video: A1 helemaal dicht tussen Amersfoort en Apeldoorn door <em>boerenprotest</em> Na afloop van het boerenprotest in Stroe gaan de boeren weer massaal met trekkers de snelweg op. Volgens de politie veroorzaakt dat "gevaarlijke situaties en enorme hinder", maar is het niet altijd mogelijk alle trekkers van de snelweg te halen. De A1 tussen Amersfoort en Apeldoorn is inmiddels helemaal dicht, net als meer snelwegen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.
Nieuws :

Na afloop van het boerenprotest in Stroe gaan de boeren weer massaal met trekkers de snelweg op. Volgens de politie veroorzaakt dat "gevaarlijke situaties en enorme hinder", maar is het niet altijd mogelijk alle trekkers van de snelweg te halen. De A1 tussen Amersfoort en Apeldoorn is inmiddels helemaal dicht, net als meer snelwegen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's