Noodverordening in Harderwijk vanwege demonstratie Nederland in Verzet (video)

Noodverordening in Harderwijk vanwege demonstratie Nederland in Verzet (video)

In de gemeente Harderwijk geldt een noodverordening vanaf 16.00 uur en deze duurt tot zaterdag 2 juli 4.00 uur. Reden hiervan is de aankondiging van een demonstratie van Nederland in Verzet. De groep wil de Walk of Freedom lopen door Harderwijk, eerder protesteerden zij verschillende keren tegen de coronamaatregelen. Burgemeester Harm-Jan van Schaik van Harderwijk heeft in overleg met politie en justitie besloten dat het protest door mag gaan, maar er wordt gevreesd voor ongeregeldheden. In beelden van de namiddag is te zien dat er al veel politie op de been is.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

<em>Noodverordening in Harderwijk</em> vanwege demonstratie Nederland in Verzet (video) In de gemeente Harderwijk geldt een noodverordening vanaf 16.00 uur en deze duurt tot zaterdag 2 juli 4.00 uur. Reden hiervan is de aankondiging van een demonstratie van Nederland in Verzet. De groep wil de Walk of Freedom lopen door Harderwijk, eerder protesteerden zij verschillende keren tegen de coronamaatregelen. Burgemeester Harm-Jan van Schaik van Harderwijk heeft in overleg met politie en justitie besloten dat het protest door mag gaan, maar er wordt gevreesd voor ongeregeldheden. In beelden van de namiddag is te zien dat er al veel politie op de been is. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Jesse Klaver maakt rellende boeren met de grond gelijk: "Aanval op onze democratie" Bekijk deze video » Politici bedreigd door demonstranten: "Bedreiging voor de samenleving" (EenVandaag) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV