RTL Boulevard gemist? Dit zijn de vakantieplannen van onze bekende Nederlanders

RTL Boulevard gemist? Dit zijn de vakantieplannen van onze bekende Nederlanders

Donderdag 7 juli 2022 om 21:43

De zomervakantie staat eindelijk voor de deur en dus hebben we met z'n allen zin om vliegensvlug op vakantie te gaan. Ook onze sterren trekken massaal naar het buitenland. Welke landen zijn momenteel het meest in trek bij bekend Nederland?

Tekst gaat verder onder de video.

<em>RTL Boulevard</em> gemist? Dit zijn de <em>vakantieplannen</em> van onze bekende Nederlanders De zomervakantie staat eindelijk voor de deur en dus hebben we met z'n allen zin om vliegensvlug op vakantie te gaan. Ook onze sterren trekken massaal naar het buitenland. Welke landen zijn momenteel het meest in trek bij bekend Nederland? Tekst gaat verder onder de video. VakantieplannenHet Spaanse eiland Ibiza barst bijna uit haar voegen door alle Nederlandse toeristen. Niet zo gek dus dat je hier ook bekende mensen tegen het lijf loopt. Ook het tropische eiland Curaçao is populair onder de BN'ers. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
RTL Boulevard gemist? Dit zijn de vakantieplannen van onze bekende Nederlanders

Vakantieplannen
Het Spaanse eiland Ibiza barst bijna uit haar voegen door alle Nederlandse toeristen. Niet zo gek dus dat je hier ook bekende mensen tegen het lijf loopt. Ook het tropische eiland Curaçao is populair onder de BN'ers.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's