Zien: Ambulance met loeiende sirenes naar kasteel van prinses Beatrix

Zien: Ambulance met loeiende sirenes naar kasteel van prinses Beatrix

Donderdag 7 juli 2022 om 23:15

Donderdagochtend scheurde een ambulance met gierende banden naar Kasteel Drakensteyn, het onderkomen van Prinses Beatrix in Lage Vuursche. Het was lange tijd niet duidelijk voor wie de hulpdiensten kwamen, maar begin van de avond werd duidelijk dat het níet voor de prinses was.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Ambulance</em> met loeiende sirenes naar kasteel van <em>prinses Beatrix</em> Donderdagochtend scheurde een ambulance met gierende banden naar Kasteel Drakensteyn, het onderkomen van Prinses Beatrix in Lage Vuursche. Het was lange tijd niet duidelijk voor wie de hulpdiensten kwamen, maar begin van de avond werd duidelijk dat het níet voor de prinses was. Tekst gaat verder onder de video. Update prinses BeatrixEven werd er gevreesd dat er iets met prinses Beatrix aan de hand zou zijn, maar dat bleek niet het geval. De RVD meldde op sociale media: “Zoals bekend zullen wij media informeren mocht er iets aan de hand zijn met leden van het Koninklijk Huis. Dat is nu niet het geval.” Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: de Zilveren Anjers zijn donderdag uitgereikt door Prinses Beatrix (Tijd voor MAX) Bekijk deze video »
Nieuws :

Update prinses Beatrix
Even werd er gevreesd dat er iets met prinses Beatrix aan de hand zou zijn, maar dat bleek niet het geval. De RVD meldde op sociale media: “Zoals bekend zullen wij media informeren mocht er iets aan de hand zijn met leden van het Koninklijk Huis. Dat is nu niet het geval.”

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's