Ricky Martin vindt aanklacht ‘neef’ voor stalken na relatie ‘misselijkmakend’ (video)

Ricky Martin vindt aanklacht ‘neef’ voor stalken na relatie ‘misselijkmakend’ (video)

Zondag 17 juli 2022 om 11:08

Ricky Martin heeft een rechtszaak aan zijn broek hangen en kan zelfs tot 50 jaar cel krijgen. Amerikaanse media beweren dat zijn neef hem heeft aangeklaagd, maar het blijkt te gaan om de stiefzoon van zijn halfzus. Deze jongen beweert dat ze een relatie hadden van zeven maanden. Nadat deze eindigde, zou Martin deze 21-jarige jongen hebben gestalkt. De Latino-zanger (50) zegt dat er niets klopt van het verhaal, hij noemt het 'misselijkmakend'. Volgens Martin heeft de jongen mentale problemen en heeft hij geen contact met andere familieleden.

Bekijk de hele video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Ricky Martin</em> vindt aanklacht ‘neef’ voor stalken na relatie ‘misselijkmakend’ (video) Ricky Martin heeft een rechtszaak aan zijn broek hangen en kan zelfs tot 50 jaar cel krijgen. Amerikaanse media beweren dat zijn neef hem heeft aangeklaagd, maar het blijkt te gaan om de stiefzoon van zijn halfzus. Deze jongen beweert dat ze een relatie hadden van zeven maanden. Nadat deze eindigde, zou Martin deze 21-jarige jongen hebben gestalkt. De Latino-zanger (50) zegt dat er niets klopt van het verhaal, hij noemt het 'misselijkmakend'. Volgens Martin heeft de jongen mentale problemen en heeft hij geen contact met andere familieleden. Bekijk de hele video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. RTL Boulevard gemist? Rumoerige week voor Ricky Martin: wat is er aan de hand? (video) Bekijk deze video »
Gossip :
Ricky Martin vindt aanklacht ‘neef’ voor stalken na relatie ‘misselijkmakend’ (video)

Actuele video's

Meer actuele video's