Nijmeegse Vierdaagse schrapt dinsdag uit programma: "Unieke beslissing"

Nijmeegse Vierdaagse schrapt dinsdag uit programma: "Unieke beslissing"

Zondag 17 juli 2022 om 17:41

De organisatie van de Nijmeegse Vierdaagse heeft er voor gekozen de eerste dag van deze Vierdaagse te laten vervallen. De Vierdaagse zal dit jaar dus een driedaagse worden.

Nijmeegse <em>Vierdaagse</em> schrapt dinsdag uit programma: &quot;Unieke beslissing&quot; De organisatie van de Nijmeegse Vierdaagse heeft er voor gekozen de eerste dag van deze Vierdaagse te laten vervallen. De Vierdaagse zal dit jaar dus een driedaagse worden. Historische beslissingDeze editie zal dus op woensdag worden gestart en drie dagen duren: "Het is een beslissing dat het niet verantwoordelijk is voor het medisch personeel, dat heeft ons doen besluiten deze unieke en misschien wel historische beslissing te maken", stelt de marsleider van de Vierdaagse. Bekijk het fragment van de persconferentie hierboven. Bekijk ook Video: Nijmeegse Vierdaagse bereidt zich voor op bloedhitte Bekijk deze video » Zien: Hoe bereid de Nijmeegse Vierdaagse zich voor op de bloethete dagen? Bekijk deze video »
Nieuws :

Historische beslissing
Deze editie zal dus op woensdag worden gestart en drie dagen duren: "Het is een beslissing dat het niet verantwoordelijk is voor het medisch personeel, dat heeft ons doen besluiten deze unieke en misschien wel historische beslissing te maken", stelt de marsleider van de Vierdaagse.

Bekijk het fragment van de persconferentie hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's