Derk Bolt stopt met Spoorloos: dit is een van z'n meest verrassende zoektochten

Derk Bolt stopt met Spoorloos: dit is een van z'n meest verrassende zoektochten

Derk Bolt stopt met <em>Spoorloos</em>: dit is een van z'n meest verrassende zoektochten Na vele jaren eindigt het Spoorloos-avontuur voor boegbeeld Derk Bolt. Het programma raakte twee jaar geleden nog in opspraak vanwege diverse mismatches, meerdere deelnemers waren gekoppeld aan de verkeerde biologische familieleden in het buitenland. Nu gaat het iconische programma op de schop en er is geen plek meer voor Derk Bolt. Hoog tijd om even terug te blikken, op bijvoorbeeld zijn kortste zoektocht ooit… Bekijk de bijzondere beelden van Spoorloos hieronder. Je kunt de beste fragmenten van Spoorloos terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door KRO-NCRV (@kro.ncrv) Spoorloos: Ad’s partner Lieke hoopt ook ooit biologische ouders te vinden Bekijk deze video » Spoorloos-kijkers WOEST om gedwongen vertrek Derk Bolt: 'Het is een steek in zijn rug' Bekijk deze video » Angela de Jong: 'Ik ben klaar met Derk Bolt' Bekijk deze video »
Donderdag 2 mei om 14:48

Na vele jaren eindigt het Spoorloos-avontuur voor boegbeeld Derk Bolt. Het programma raakte twee jaar geleden nog in opspraak vanwege diverse mismatches, meerdere deelnemers waren gekoppeld aan de verkeerde biologische familieleden in het buitenland. Nu gaat het iconische programma op de schop en er is geen plek meer voor Derk Bolt. Hoog tijd om even terug te blikken, op bijvoorbeeld zijn kortste zoektocht ooit…

Bekijk de bijzondere beelden van Spoorloos hieronder. Je kunt de beste fragmenten van Spoorloos terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's