Op1 gemist? Documentaire over leven en werk van Aad van den Heuvel

Op1 gemist? Documentaire over leven en werk van Aad van den Heuvel

Vrijdag 22 juli 2022 om 23:44

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 22 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Documentaire over leven en werk van <em>Aad van den Heuvel</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 22 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Twee jaar geleden, middenin coronatijd, overleed Aad van den Heuvel. Zijn kinderen Caroline en Mark namen het initiatief voor een documentaire over zijn leven en werk, Dit was Aad, goedenavond!. Mark, Caroline en tv-collega Catherine Keyl vertellen in Op1 over Aad van den Heuvel: "Hij was zijn tijd ver vooruit. Hij was een van de eerste oorlogsverslaggevers." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Documentaire over leven en werk van Aad van den Heuvel

Twee jaar geleden, middenin coronatijd, overleed Aad van den Heuvel. Zijn kinderen Caroline en Mark namen het initiatief voor een documentaire over zijn leven en werk, Dit was Aad, goedenavond!. Mark, Caroline en tv-collega Catherine Keyl vertellen in Op1 over Aad van den Heuvel: "Hij was zijn tijd ver vooruit. Hij was een van de eerste oorlogsverslaggevers."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's