Video: Wilfred Genee keert terug met nieuwe voetbaltalkshow op Veronica

Video: Wilfred Genee keert terug met nieuwe voetbaltalkshow op Veronica

Woensdag 27 juli 2022 om 19:34

Bloed kruipt waar het niet gaan kan, Wilfred Genee gaat tóch weer een voetbaltalkshow maken en presenteren. Het programma is vanaf 15 augustus iedere maandag en vrijdag te zien op Veronica. Wesley Sneijder, Wim Kieft en Andy van der Meijde zullen aanschuiven als analisten.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Wilfred Genee</em> keert terug met nieuwe <em>voetbaltalkshow</em> op Veronica Bloed kruipt waar het niet gaan kan, Wilfred Genee gaat tóch weer een voetbaltalkshow maken en presenteren. Het programma is vanaf 15 augustus iedere maandag en vrijdag te zien op Veronica. Wesley Sneijder, Wim Kieft en Andy van der Meijde zullen aanschuiven als analisten. Tekst gaat verder onder de video. Reactie Wilfred GeneeDe nieuwe voetbalshow zal op maandag en vrijdagavond voorafgaand aan Vandaag Inside uitgezonden worden op Veronica. Daarna zal Genee dus ook te zien zijn als tafelhoofd op SBS 6 met Derksen en Gijp. "Het idee bleef steeds sluimeren bij een heleboel mensen," aldus Wilfred Genee. Bekijk de video van De Telegraaf hierboven. Hoe de nieuwe talkshow gaat heten, is nog onbekend. De voetbaltalkshow is vanaf 15 augustus elke maandag en vrijdag te zien op Veronica. Bekijk ook Johan Derksen over eerste seizoen Vandaag Inside: "Alles was kut, maar goede kijkcijfers" Bekijk deze video » Johan Derksen ligt dubbel om Jan Boskamp bij opname promo nieuw seizoen Vandaag Inside Bekijk deze video » Bekijk de teaser: Wilfred Genee presenteert nieuwe voetbaltalkshow met oud-voetballers Bekijk deze video »
TV :
Video: Wilfred Genee keert terug met nieuwe voetbaltalkshow op Veronica

Reactie Wilfred Genee
De nieuwe voetbalshow zal op maandag en vrijdagavond voorafgaand aan Vandaag Inside uitgezonden worden op Veronica. Daarna zal Genee dus ook te zien zijn als tafelhoofd op SBS 6 met Derksen en Gijp. "Het idee bleef steeds sluimeren bij een heleboel mensen," aldus Wilfred Genee.

Bekijk de video van De Telegraaf hierboven. Hoe de nieuwe talkshow gaat heten, is nog onbekend. De voetbaltalkshow is vanaf 15 augustus elke maandag en vrijdag te zien op Veronica.

Actuele video's

Meer actuele video's