Bekijk de teaser: Wilfred Genee presenteert nieuwe voetbaltalkshow met oud-voetballers

Bekijk de teaser: Wilfred Genee presenteert nieuwe voetbaltalkshow met oud-voetballers

Wednesday 27 July 2022 om 22:57

Veronica gaat op het oude tijdslot van Veronica inside een nieuwe voetbaltalkshow brengen. Wilfred Genee wordt wederom de presentator. Wesley Sneijder, Wim Kieft en Andy van der Meijde zullen aanschuiven als analisten.

Tekst gaat verder onder de video.

Bekijk de teaser: <em>Wilfred Genee</em> presenteert nieuwe <em>voetbaltalkshow</em> met oud-voetballers Veronica gaat op het oude tijdslot van Veronica inside een nieuwe voetbaltalkshow brengen. Wilfred Genee wordt wederom de presentator. Wesley Sneijder, Wim Kieft en Andy van der Meijde zullen aanschuiven als analisten. Tekst gaat verder onder de video. Nieuwe voetbaltalkshowHoe de talkshow gaat heten, is nog niet bekend. Het voetbalpraatprogramma is vanaf 15 augustus iedere maandag en vrijdag te zien op Veronica. Ook RTL maakte eerder bekend de mogelijkheid van nog een voetbaltalkshow te onderzoeken. Bekijk de teaser van de nieuwe voetbaltalkshow hierboven. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. De voetbaltalkshow is vanaf 15 augustus elke maandag en vrijdag te zien op Veronica. Bekijk ook Johan Derksen ligt dubbel om Jan Boskamp bij opname promo nieuw seizoen Vandaag Inside Bekijk deze video » Video: Wilfred Genee keert terug met nieuwe voetbaltalkshow op Veronica Bekijk deze video »
TV :

Nieuwe voetbaltalkshow
Hoe de talkshow gaat heten, is nog niet bekend. Het voetbalpraatprogramma is vanaf 15 augustus iedere maandag en vrijdag te zien op Veronica. Ook RTL maakte eerder bekend de mogelijkheid van nog een voetbaltalkshow te onderzoeken. Bekijk de teaser van de nieuwe voetbaltalkshow hierboven.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. De voetbaltalkshow is vanaf 15 augustus elke maandag en vrijdag te zien op Veronica.

Actuele video's

Meer actuele video's