Eerste beelden van Heartbreak High op Netflix, vanaf 14 september

Eerste beelden van Heartbreak High op Netflix, vanaf 14 september

Dinsdag 2 augustus 2022 om 10:58

Een onthulling op Hartley High zorgt ervoor dat Amerie plotseling wordt buitengesloten en veroorzaakt een mysterieuze en openlijke breuk tussen haar en haar beste vriendin Harper. De Nederlands/Australische serie Heartbreak High is vanaf 14 september te zien op Netflix.

Eerste beelden van <em>Heartbreak High</em> op Netflix, vanaf 14 september Een onthulling op Hartley High zorgt ervoor dat Amerie plotseling wordt buitengesloten en veroorzaakt een mysterieuze en openlijke breuk tussen haar en haar beste vriendin Harper. De Nederlands/Australische serie Heartbreak High is vanaf 14 september te zien op Netflix. BuitenbeentjesMet hulp van haar nieuwe vrienden - buitenbeentjes Quinni en Darren - doet Amerie er alles aan om haar reputatie herstellen, terwijl ze tegelijkertijd haar weg probeert te vinden in de wereld van liefde, seks en liefdesverdriet. Bekijk de eerste beelden hierboven. Bekijk ook waar je Heartbreak High kunt kijken. Bekijk ook Thriller I came by vanaf 31 augustus bij Netflix: bekijk de trailer Bekijk deze video » Video: trailer Drive Hard: The Maloof Way (Netflix) Bekijk deze video »
Serie :
Eerste beelden van Heartbreak High op Netflix, vanaf 14 september

Buitenbeentjes
Met hulp van haar nieuwe vrienden - buitenbeentjes Quinni en Darren - doet Amerie er alles aan om haar reputatie herstellen, terwijl ze tegelijkertijd haar weg probeert te vinden in de wereld van liefde, seks en liefdesverdriet.

Bekijk de eerste beelden hierboven. Bekijk ook waar je Heartbreak High kunt kijken.

Actuele video's

Meer actuele video's