Jaimie Vaes woedend op Lil' Kleine in Jaimie: In The Vaes Lane: "Hij eist cadeaus terug"

Jaimie Vaes woedend op Lil' Kleine in Jaimie: In The Vaes Lane: "Hij eist cadeaus terug"

Thursday 4 August 2022 om 13:51

De realityserie Jaimie: In The Vaes Lane is vanaf nu elke vrijdag te zien bij discovery+. Bekijk hieronder het fragment van de komende aflevering, waarin Lil' Kleine peperdure cadeaus terugeist.

Lees verder onder de video.

Jaimie Vaes woedend op <em>Lil' Kleine</em> in <em>Jaimie: In The Vaes Lane</em>: &quot;Hij eist cadeaus terug&quot; De realityserie Jaimie: In The Vaes Lane is vanaf nu elke vrijdag te zien bij discovery+. Bekijk hieronder het fragment van de komende aflevering, waarin Lil' Kleine peperdure cadeaus terugeist. Lees verder onder de video. Peperdure cadeausIn februari lekten videobeelden uit waarop te zien zou zijn hoe Lil' Kleine het hoofd van zijn verloofde tussen een autodeur klemt. De rapper werd kort daarna aangehouden en het Openbaar Ministerie liet weten hem te verdenken van een poging tot zware mishandeling. Vaes, die inmiddels een nieuwe liefde lijkt te hebben, verbrak de relatie. Nu eist Lil' Kleine peperdure cadeaus terug. Jaimie gelooft haar ogen niet als ze de berichten ziet. "Hij vraagt zelfs de horloge terug van zijn eigen kind!" Jaimie: In The Vaes Lane is elke vrijdag te zien op discovery+. Bekijk ook Zien: Lil Kleine is mishandeling vergeten en steekt middelvingers op Bekijk deze video » Vader Jaimie Vaes over Lil' Kleine in Jaimie: In The Vaes Lane: "Ik hoopte het al" (video) Bekijk deze video »
Serie :

Peperdure cadeaus
In februari lekten videobeelden uit waarop te zien zou zijn hoe Lil' Kleine het hoofd van zijn verloofde tussen een autodeur klemt. De rapper werd kort daarna aangehouden en het Openbaar Ministerie liet weten hem te verdenken van een poging tot zware mishandeling. Vaes, die inmiddels een nieuwe liefde lijkt te hebben, verbrak de relatie. Nu eist Lil' Kleine peperdure cadeaus terug. Jaimie gelooft haar ogen niet als ze de berichten ziet. "Hij vraagt zelfs de horloge terug van zijn eigen kind!"

Jaimie: In The Vaes Lane is elke vrijdag te zien op discovery+.

Actuele video's

Meer actuele video's