Kijk LIVE: reactie Remkes na eerste gesprek met boeren over stikstofbeleid (5 augustus)

Kijk LIVE: reactie Remkes na eerste gesprek met boeren over stikstofbeleid (5 augustus)

Kijk LIVE: reactie Remkes na <em>eerste gesprek</em> met boeren over stikstofbeleid (5 augustus) Bekijk in de video hierboven LIVE de reactie van stikstofbemiddelaar Remkes, op vrijdagmiddag 5 augustus, de tijd is nog onbekend. Vrijdagochtend stond het eerste gesprek van bemiddelaar Johan Remkes en boerenorganisaties op het programma in het provinciehuis in Utrecht. Lang niet alle organisaties willen Remkes als bemiddelaar, maar toch gaan meerdere partijen met hem in overleg. Na afloop zal Remkes een reactie geven in een persmoment. Ministers met boeren om tafel na felle demonstratiesRemkes sprak onder meer met land- en tuinbouworganisatie LTO over de stikstofplannen van het Kabinet, waartegen de boeren al tijden fel protesteren. Bij het gesprek zijn ook diverse andere boerenorganisaties aanwezig. Daarnaast wordt het Kabinet bij deze bijeenkomst vertegenwoordigd door premier Mark Rutte en ministers Christianne van der Wal, Henk Staghouwer en Mark Harbers. Bekijk de reactie van bemiddelaar Johan Remkes op het eerste gesprek in de NOS-video hierboven. Boerenprotest: tweedeling boeren nu LTO wil praten met bemiddelaar Johan Remkes Bekijk deze video » Dolf Jansen in Renze: 'Boeren zijn jarenlang naïef geweest' (video) Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE: reactie Remkes na eerste gesprek met boeren over stikstofbeleid (5 augustus)
Vrijdag 5 augustus 2022 om 13:35

Bekijk in de video hierboven LIVE de reactie van stikstofbemiddelaar Remkes, op vrijdagmiddag 5 augustus, de tijd is nog onbekend.

Vrijdagochtend stond het eerste gesprek van bemiddelaar Johan Remkes en boerenorganisaties op het programma in het provinciehuis in Utrecht. Lang niet alle organisaties willen Remkes als bemiddelaar, maar toch gaan meerdere partijen met hem in overleg. Na afloop zal Remkes een reactie geven in een persmoment.

Ministers met boeren om tafel na felle demonstraties
Remkes sprak onder meer met land- en tuinbouworganisatie LTO over de stikstofplannen van het Kabinet, waartegen de boeren al tijden fel protesteren. Bij het gesprek zijn ook diverse andere boerenorganisaties aanwezig. Daarnaast wordt het Kabinet bij deze bijeenkomst vertegenwoordigd door premier Mark Rutte en ministers Christianne van der Wal, Henk Staghouwer en Mark Harbers.

Bekijk de reactie van bemiddelaar Johan Remkes op het eerste gesprek in de NOS-video hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's