Kasteelvrouwe Emmy: reparatie van het dak wordt een enorme klus

Kasteelvrouwe Emmy: reparatie van het dak wordt een enorme klus

In de serie Kasteelvrouwe Emmy wordt het dak van het kasteel geïnspecteerd. En het is niet bepaald in een goede staat. “Het klinkt allemaal wel heel zorgelijk. Ik versta er geen bal van, hoor. Maar het klinkt niet alsof het allemaal erg meezit”, aldus een zuchtende Emmy.

Bekijk de beelden van Kasteelvrouwe Emmy hieronder.

Kasteelvrouwe Emmy is elke dinsdag rond 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Kasteelvrouwe Emmy terugkijken via Gids.tv.

<em>Kasteelvrouwe Emmy</em>: reparatie van het dak wordt een enorme klus In de serie Kasteelvrouwe Emmy wordt het dak van het kasteel geïnspecteerd. En het is niet bepaald in een goede staat. “Het klinkt allemaal wel heel zorgelijk. Ik versta er geen bal van, hoor. Maar het klinkt niet alsof het allemaal erg meezit”, aldus een zuchtende Emmy. Bekijk de beelden van Kasteelvrouwe Emmy hieronder. Kasteelvrouwe Emmy is elke dinsdag rond 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Kasteelvrouwe Emmy terugkijken via Gids.tv. Kasteelvrouwe Emmy: samen een tent opzetten valt nog niet mee Bekijk deze video » Lekkage in Kasteelvrouwe Emmy: ‘Ik lach wel maar kan wel huilen, wat een ellende’ Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's