Video: Duncan Laurence te zien op billboard Times Square in New York

Video: Duncan Laurence te zien op billboard Times Square in New York

Saturday 6 August 2022 om 12:57

Wie momenteel op Times Square in New York is, kan daar de hele dag zanger Duncan Laurence op een van de grote billboards zien. De reclame is onderdeel van een campagne van Spotify, het billboard promoot namelijk zijn nieuwste single 'Electric Life'. Duncan deelt de bijzondere beelden op zijn Instagram.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Duncan Laurence</em> te zien op billboard <em>Times Square</em> in New York Wie momenteel op Times Square in New York is, kan daar de hele dag zanger Duncan Laurence op een van de grote billboards zien. De reclame is onderdeel van een campagne van Spotify, het billboard promoot namelijk zijn nieuwste single 'Electric Life'. Duncan deelt de bijzondere beelden op zijn Instagram. Tekst gaat verder onder de video. 'Electric Life'Afgelopen week bracht de Nederlandse singer-songwriter zijn nieuwe single 'Electric Life' uit. Het nummer begint als een rustige pianoballad, iets waarvan we weten dat het in Duncan's straatje ligt. Bij het refrein neemt het een andere wending. De drums en gitaar vergezellen de piano. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Een Huis Vol gemist? De Cudoghams zijn in New York: 'Heel bijzondere reis' (video) Bekijk deze video »
Entertainment :

'Electric Life'
Afgelopen week bracht de Nederlandse singer-songwriter zijn nieuwe single 'Electric Life' uit. Het nummer begint als een rustige pianoballad, iets waarvan we weten dat het in Duncan's straatje ligt. Bij het refrein neemt het een andere wending. De drums en gitaar vergezellen de piano.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's