ZIEN: De nieuwe absurde trailer Triangle of Sadness met Woody Harrelson en Harris Dickinson

ZIEN: De nieuwe absurde trailer Triangle of Sadness met Woody Harrelson en Harris Dickinson

Neon heeft de eerste trailer van de film Traingle of Sadness vrijgegeven. Macht, geld, rijkdom en schoonheid staan centraal in deze bizarre komedie van regisseur Ruben Östlund. Cynische humor en drama staan op het programma, met een peperduur jacht in nood. Bekijk hieronder de trailer van Triangle of Sadness.

ZIEN: De nieuwe absurde trailer <em>Triangle of Sadness</em> met Woody Harrelson en Harris Dickinson Neon heeft de eerste trailer van de film Traingle of Sadness vrijgegeven. Macht, geld, rijkdom en schoonheid staan centraal in deze bizarre komedie van regisseur Ruben Östlund. Cynische humor en drama staan op het programma, met een peperduur jacht in nood. Bekijk hieronder de trailer van Triangle of Sadness. What the World needs now...In deze Palme d'Or-winnaar Traingle of Sadness wordt de sociale hiërarchie op zijn kop gezet en wordt de smakeloze relatie tussen macht en schoonheid onthuld. Beroemd modelkoppel, Carl (Harris Dickinson) en Yaya (Charlbi Dean), worden uitgenodigd op een zeer luxe cruise voor de uberrijken, begeleid door een losgeslagen bootkapitein (Woody Harrelson). Wat eerst instagrammable leek, eindigt vreselijk catastrofaal, waardoor de overlevenden op een onbewoond eiland achterblijven en vechten om te overleven. Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies. CastNaast Woody Harrelson (The Man from Toronto) en Harris Dickinson (Where the Crawdads Sing) zijn ook Charlbi Dean (Don't Sleep) en Dolly De Leon (On the Job) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Ruben Östlund (Turist en The Square). Vanaf 15 december 2022 is de film Triangle of Sadness te zien in de Nederlandse bioscopen te zien. Genre: Komedie, Drama. Tijdsduur: 147 minuten. Dramafilm Amsterdam vanaf november in de bioscoop: bekijk hier de trailer Bekijk deze video » Pete Davidson: film Bodies Bodies Bodies (Halina Reijn) is ‘geil’ en ‘bloederig’ Bekijk deze video »
Trailer :
ZIEN: De nieuwe absurde trailer Triangle of Sadness met Woody Harrelson en Harris Dickinson

What the World needs now...
In deze Palme d'Or-winnaar Traingle of Sadness wordt de sociale hiërarchie op zijn kop gezet en wordt de smakeloze relatie tussen macht en schoonheid onthuld. Beroemd modelkoppel, Carl (Harris Dickinson) en Yaya (Charlbi Dean), worden uitgenodigd op een zeer luxe cruise voor de uberrijken, begeleid door een losgeslagen bootkapitein (Woody Harrelson). Wat eerst instagrammable leek, eindigt vreselijk catastrofaal, waardoor de overlevenden op een onbewoond eiland achterblijven en vechten om te overleven.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Cast
Naast Woody Harrelson (The Man from Toronto) en Harris Dickinson (Where the Crawdads Sing) zijn ook Charlbi Dean (Don't Sleep) en Dolly De Leon (On the Job) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Ruben Östlund (Turist en The Square).

Vanaf 15 december 2022 is de film Triangle of Sadness te zien in de Nederlandse bioscopen te zien. Genre: Komedie, Drama. Tijdsduur: 147 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's