Kasteelvrouwe Emmy geeft cursus leuke schouw maken: ‘Hoeft niet zo precies’

Kasteelvrouwe Emmy geeft cursus leuke schouw maken: ‘Hoeft niet zo precies’

In de realityserie Kasteelvrouwe Emmy is Emmy druk bezig met haar schouw. Ze wil deze opleuken en besluit er maar gelijk een cursus van te maken voor de kijkers. Ze gaat schilderen, maar dat hoeft allemaal niet zo netjes. Eerst stopt ze per ongeluk een kwast met witte verf in een pot zwarte verf. En afplakken is volgens haar ook niet nodig. “Vooruit, het hoeft niet zo precies hoor.”

Bekijk de beelden van Kasteelvrouwe Emmy hieronder.

Kasteelvrouwe Emmy is elke dinsdag rond 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Kasteelvrouwe Emmy terugkijken via Gids.tv.

<em>Kasteelvrouwe Emmy</em> geeft cursus leuke schouw maken: ‘Hoeft niet zo precies’ In de realityserie Kasteelvrouwe Emmy is Emmy druk bezig met haar schouw. Ze wil deze opleuken en besluit er maar gelijk een cursus van te maken voor de kijkers. Ze gaat schilderen, maar dat hoeft allemaal niet zo netjes. Eerst stopt ze per ongeluk een kwast met witte verf in een pot zwarte verf. En afplakken is volgens haar ook niet nodig. “Vooruit, het hoeft niet zo precies hoor.” Bekijk de beelden van Kasteelvrouwe Emmy hieronder. Kasteelvrouwe Emmy is elke dinsdag rond 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Kasteelvrouwe Emmy terugkijken via Gids.tv. Kasteelvrouwe Emmy: reparatie van het dak wordt een enorme klus Bekijk deze video » Kasteelvrouwe Emmy: tranen van geluk door het gemaakte dak (video) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV