De Alleskunner VIPS: dit zijn alle deelnemers van het nieuwe seizoen

De Alleskunner VIPS: dit zijn alle deelnemers van het nieuwe seizoen

Thursday 11 August 2022 om 14:55

Binnenkort komt een grote groep BN'ers in actie, zij gaan met elkaar de strijd aan in een nieuw seizoen van De Alleskunner VIPS. In elk spel moeten de sterren ervoor zorgen dat ze niet de slechtste zijn want diegene valt af, na een groot aantal spraakmakende spellen blijft dan de ultieme alleskunner over. In totaal doen 68 bekende Nederlanders mee aan de nieuwe reeks, zo behoren onder anderen Brace, Josje Huisman, Luca Borsato, Niels Gomperts en Tony Star tot de deelnemers.

Bekijk in de Shownieuws-video hieronder alle deelnemers van De Alleskunner VIPS seizoen 3.

Het nieuwe seizoen van De Alleskunner is vanaf 3 september wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Alleskunner terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>De Alleskunner VIPS</em>: dit zijn alle deelnemers van het nieuwe seizoen Binnenkort komt een grote groep BN'ers in actie, zij gaan met elkaar de strijd aan in een nieuw seizoen van De Alleskunner VIPS. In elk spel moeten de sterren ervoor zorgen dat ze niet de slechtste zijn want diegene valt af, na een groot aantal spraakmakende spellen blijft dan de ultieme alleskunner over. In totaal doen 68 bekende Nederlanders mee aan de nieuwe reeks, zo behoren onder anderen Brace, Josje Huisman, Luca Borsato, Niels Gomperts en Tony Star tot de deelnemers. Bekijk in de Shownieuws-video hieronder alle deelnemers van De Alleskunner VIPS seizoen 3. Het nieuwe seizoen van De Alleskunner is vanaf 3 september wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Alleskunner terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's