Hart van Nederland gemist? Rijken worden rijker, armen worden armer

Hart van Nederland gemist? Rijken worden rijker, armen worden armer

Thursday 11 August 2022 om 18:33

<em>Hart van Nederland</em> gemist? <em>Rijken</em> worden rijker, <em>armen</em> worden armer De kloof tussen arm en rijk manifesteert zich nadrukkelijk ook op het gebied van gezondheid. In achterstandswijken eten mensen ongezonder. De meeste mensen kunnen zich niet aansluiten bij de trend van gezond eten. De rijken blijven gezond, terwijl de armen steeds armer én ongezonder worden. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Steenrijk, Straatarm: Bianca en Storm snappen werkwijze van familie Van der Wielen niet Bekijk deze video » Steenrijk, Straatarm: Familie van hartpatiënt Gio maakt van niets iets (video) Bekijk deze video »
TV :

De kloof tussen arm en rijk manifesteert zich nadrukkelijk ook op het gebied van gezondheid. In achterstandswijken eten mensen ongezonder. De meeste mensen kunnen zich niet aansluiten bij de trend van gezond eten. De rijken blijven gezond, terwijl de armen steeds armer én ongezonder worden.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's