Johan Derksen maakt VTBL met de grond gelijk: "Het is verschrikkelijk"

Johan Derksen maakt VTBL met de grond gelijk: "Het is verschrikkelijk"

Zaterdag 13 augustus 2022 om 13:45

Na twee maanden van afwezigheid keren de mannen van Vandaag Inside aanstaande maandag weer terug voor een nieuw seizoen van hun talkshow. Verslaggever Jordi Versteegden blikt samen met Derksen terug op de televisiezomer.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Johan Derksen</em> maakt <em>VTBL</em> met de grond gelijk: &quot;Het is verschrikkelijk&quot; Na twee maanden van afwezigheid keren de mannen van Vandaag Inside aanstaande maandag weer terug voor een nieuw seizoen van hun talkshow. Verslaggever Jordi Versteegden blikt samen met Derksen terug op de televisiezomer. Tekst gaat verder onder de video. VTBL gaat falenVandaag Inside krijgt na de zomerstop concurrentie van 2 nieuwe talkshows: VTBL op RTL7 en Veronica Offside op Veronica. De Snor verwacht dat VTBL wederom zal falen: "Daar is Simon Zijlemans de presentator. Hij kan best een leuk filmpje onderweg maken, maar die heeft niet de personality om een talkshow te presenteren. (...) Het is verschrikkelijk op de Nederlandse televisie." Vandaag Inside is vanaf maandag 15 augustus elke werkdag rond 21.35 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Johan Derksen over nieuw seizoen Vandaag Inside: 'Zo'n uurtje vliegt om' (video) Bekijk deze video » Veronica Offside: zijn Wilfred Genee, Wesley Sneijder en Andy van der Meijde er klaar voor? Bekijk deze video »
Amusement :
Johan Derksen maakt VTBL met de grond gelijk: "Het is verschrikkelijk"

VTBL gaat falen
Vandaag Inside krijgt na de zomerstop concurrentie van 2 nieuwe talkshows: VTBL op RTL7 en Veronica Offside op Veronica. De Snor verwacht dat VTBL wederom zal falen: "Daar is Simon Zijlemans de presentator. Hij kan best een leuk filmpje onderweg maken, maar die heeft niet de personality om een talkshow te presenteren. (...) Het is verschrikkelijk op de Nederlandse televisie."

Vandaag Inside is vanaf maandag 15 augustus elke werkdag rond 21.35 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's