Derk Sauer in Zomergasten over Russische propaganda: "Jullie zijn gebrainwasht"

Derk Sauer in Zomergasten over Russische propaganda: "Jullie zijn gebrainwasht"

Het veelbesproken interviewprogramma Zomergasten is alweer toe aan de derde aflevering. Janine Abbring interviewt deze zondag Derk Sauer, die tot dit jaar ruim 32 jaar in Rusland vele dingen gedaan heeft.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Derk Sauer</em> in <em>Zomergasten</em> over Russische propaganda: &quot;Jullie zijn gebrainwasht&quot; Het veelbesproken interviewprogramma Zomergasten is alweer toe aan de derde aflevering. Janine Abbring interviewt deze zondag Derk Sauer, die tot dit jaar ruim 32 jaar in Rusland vele dingen gedaan heeft. Tekst gaat verder onder de video. Propaganda'Ze zeggen: "Wij zijn niet gebrainwasht, júllie zijn gebrainwasht!", aldus Derk Sauer over de gevolgen van propaganda en verscheurde Russische families. Nog voordat president Poetin besloot Oekraïne binnen te vallen, werd het de Russische onafhankelijke pers, waarin Sauer als eigenaar van een aantal kranten een sleutelrol speelt, flink moeilijker gemaakt. Zomergasten met Derk Sauer is op zondag 7 augustus om 20.15 uur te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Zomergasten terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Derk Sauer in Zomergasten over Russische propaganda: "Jullie zijn gebrainwasht"

Propaganda
'Ze zeggen: "Wij zijn niet gebrainwasht, júllie zijn gebrainwasht!", aldus Derk Sauer over de gevolgen van propaganda en verscheurde Russische families. Nog voordat president Poetin besloot Oekraïne binnen te vallen, werd het de Russische onafhankelijke pers, waarin Sauer als eigenaar van een aantal kranten een sleutelrol speelt, flink moeilijker gemaakt.

Zomergasten met Derk Sauer is op zondag 7 augustus om 20.15 uur te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Zomergasten terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV